A békés harcos Budapesten

2018.10.19.Egyéb, Üzleti fotók

A békés harcos c. könyv szerzője, Dan Millman Budapestre látogatott

Rendkívül érdekes és izgalmas esemény volt a hétvégén. Aki olvasta a Békés harcos útja c. könyvet, azoknak ismerősen cseng Dan Millman neve. Több regényt és önismereti könyvet is írt. A hétvégén a Casparus kiadó szervezésében a Dürer rendezvényházban tartott előadást, arról ahogy ő látja a világot és gyakorlati tapasztalait osztotta meg az emberekkel. Világbajnok tornász volt Amerikában.

Lendületes előadása kezdetén bemutatta, mi az amit mindennap gyakorol. Egy széken kézenállva, a levegőben tartja magát. Ez azért is volt döbbenetes, mert utána mondta, hogy most hogy 72 éves, már nem annyira gyors  és fit, mint régen. Azért, ha bérmelyikünk ilyen ügyes lenne…

Az előadáson közel nyolcszázan vettek részt a látogatók. Bevezetőként Váradi Tibor tartott önsismereti előadást, Harmóniában a létezéssel címen. Akit érdekel az előadó további előadásai, akkor itt megnézheti. Utána a Mistral együttes zenélt. Dan Millman előadása számomra a gyakorlatias, és a tudatos ember hétköznapjait mutatta be az ő megélésében. Jó tanácsok stresszhelyzetek és a jelenlét területén. A békés harcos útja c. könyv után később is megjelentek folytatások. A Szókratész utazásai egyik nagy kedvencem. MIkor elkezdtem olvasni, nem tudtam letenni, annyira jó könyv. Itt láthattok fotókat a rendezvényről.

Sajtótájékoztató fotózás

Rendezvényfotózás a Dürer házban