„Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat, amelyben élünk, amikor szeretünk.” Hioszi Tatiosz

Jegyesfotó

…Jól esett a közvetlenség és a biztatás, egy pillanatra “profinak” érezhettük magunkat…

Esküvő

…Amikor megnézte a család a fotóinkat, mindenki elérzékenyült…

Albumok

…A FineArt fotóalbum az esküvői fotózás művészeti koronája…

Rólunk


Gratulálunk a közelgő esküvőtökhöz! Ezúton köszönjük, hogy megtiszteltek figyelmetekkel és érdeklődtök a szolgáltatásaink iránt!

“A fotózáson nagyon jól éreztük magunkat, annak ellenére, hogy nem szeretünk a középpontban lenni, és az elején nagyon féltünk a fotózástól, hogy hogyan fogjuk viselni. Szerencsénkre Endrével nagyon könnyű volt a közös munka, hamar elrepült az idő. Az elkészült fotók gyönyörűek lettek, örök emlék marad.” Gitta & Csaba

Egy pillantás, egy beszélgetés, egy szerelmes csók, egy ölelés, egy hálás tekintet, egy könnycsepp, gyűrűhúzás, búcsú szüleinktől, egy közös élet kezdete… – Pillanatok, amik napjaitokat gazdagabbá, életeteket felejthetetlenné teszik. Az esküvő napja egy történetben, ami a Tiétek! Több mint 10 éve foglalkozunk esküvőfotózással, több mint 200 esküvőn vettünk már részt. Az esküvői nap fotózása igen nagy felkészültséget, pontosságot és tudatosságot igényel. A magas színvonalú technikai felszerelés mellett, a váratlan helyzetekben való jelenlét is sokat számít. Új emberek, új környezet, állandóan változó, spontán körülmények, új és új kihívás, ahol nem lehet sémákban gondolkodni. Az esküvő fotózás számunkra egy kimeríthetetlen inspirációforrás. Történetetek elmesélését, érzések és a szeretet pillanatának rögzítését a hivatásunknak tartjuk. Ezért folyamatosan fejlesztjük magunkat, hogy a szakmában elérhető legmagasabb színvonalat és stílusban egyedi szolgáltatást tudjunk nyújtani nektek. Több nemzetközi esküvő fotós szövetség tagjai vagyunk – Fearless Photographers és a Photo Wedding Stories -, ahol világ művészi esküvő fotósaival folyamatos kapcsolatban vagyunk. Tőlünk nem csak képeket kaptok, hanem egy művészileg, – ’FineArt’ fotókönyvekben és vászonképeken – megjelenített történetet magatokról. A művészi megjelenítés fontosságát mutatja, hogy több fotókiállításunk is volt az elmúlt években. Ezért a képi látásmódért és színvonalas munkáért kérnek fel bennünket külföldön is esküvők fotózására.

Csomagok

Az esküvői fotózás árai a szolgáltatás részleteitől, a helyszíntől, a rendelkezésre állási időtől és megjelenési típusoktól is függ. Az esküvői fotózás ára minden esetben tartalmazza az esküvő fotózás munkadíját, a digitális utómunkát és sok esetben még egyéb elemeket is. Az igényeitek átbeszélése után pontos esküvői fotózás árajánlatot küldünk. Minden csomagunk része igényes fábol készült díszdoboz, fából készült egyedi usb pendrive és 10×15 cm méretű papírképek.

parallax layer

Minden esküvői csomagunk része:

  • az esküvői nap fotózása
  • az utómunka
  • online galéria
  • online zenés slideshow
  • fából készült egyedi díszdoboz
  • fából készült usb drive + papírképek

Amiből választhattok:

  • e-session – eljegyzés fotózás
  • kreatív szabadtéri fotózás az esküvő napján vagy külön időpontban
  • nyomatok készítése (papírképek, vászonképek, stb.)
  • egyedi tervezésű esküvői fotókönyv készítés különböző méretben

Rólunk mondták...

Nagyon jó volt együtt dolgozni Veletek, igazán profi csapat vagytok. Mind a fotózás, mind pedig a képek épp olyan gyönyörűek lettek mint ahogy elképzeltük! Az esküvői album pedig minden várakozást felülmúlt és maradanó, álomszép élményként örökítette meg ezt a számunkra oly fontos napot! Köszönjük! Azóta is csak Titeket ajánlunk a barátoknak és ismerősöknek!

Dalma & Gábor

A képek nagyon barátságosak, és kifejezőek, annak ellenére, hogy kihívással teli alanyok voltunk / vagyunk.

Nagyon rugalmasak vagytok, hozzáértőek, és profi módon kezelitek a váratlan helyzeteket, legyen az bármi, és mindenből a lehető legjobbat hozzátok ki.

Köszünjük!

Orsi & Zoli

Endi ez gyönyörű!

Annyira visszaadja pillanatokat, újraéltem tőle a napunkat. És az az érzésem hogy hogy ilyen szèp képeket még senkinek sem sikerült készíteni rólunk. Barniról is olyan vagányak a képek! Nagyon köszönjük!! Szerintem hamar megkaptuk, úgyhogy gyors voltál.Persze már nagyon vártuk, s nem csak mi! Itt minden oké, egyre jobban megtalálom a helyem. Gyönyörű az ősz! Remélem egyszer vendégül láthatunk benneteket nálunk!

Sok szeretettel gondolunk rátok!

Zsófi & Barni

Jól sikerültek a képek és az együttműkődés is kényelmesen és flottul ment.
Köszönjük szépen mégegyszer.

Kinga & Sebastian

Köszönjük szépen a munkádat még egyszer. Nagyon-nagyon elégedettek vagyunk. Szuperek a képek es mindenki másnak is nagyon tetszik! Kortól, nemtől, vallási hovatartozástól függetlenül.

További sok sikert kívánunk és azt, hogy örömödet leld ebben a szakmában továbbra is.

Minden jot!

Juli & Csongor
parallax layer
Írj e-mailt vagy keress minket telefonon (+36 30 308 8288), szívesen adunk tanácsot, hogyan érdemes megtervezni a fotózást a nagy napon! Az ajánlatkérő lap kitöltése után, küldjük az esküvői fotózás ajánlatunkat. Egyedi igényeket is szívesen fogadunk és egyeztetünk. Ha külföldön éltek skype-on keresztül is tudunk kommunikálni. Ha tetszenek a képeink, szeretnénk időt és figyelmet szánni rátok, hogy jobban megismerhessük  az elképzeléseiteket. Az ajánlatkérő lap kitöltése nem jár elköteleződéssel.

Addig is jó képnézegetést és készülődést!  Endre & Zsuzsa

Név*

Email cím*:

Telefon szám*:

Esküvő dátuma (pl. 2015-08-01)*:

Üzenet: