Megjelentünk a Wellesley College, amerikai egyetem újságjában! Hogy is történt ez?

by birtafoto, 2015-05-07

Micsoda csavar és találkozás. Imádott feleségemmel fotóztunk Siwen és Henry esküvőjén 2014-ben.
Siwen és Henry az Egyesült Államokban élnek, és Magyarországra jöttek megházasodni, mert ez félúton volt Kína és az amerikai kontinens között. A három nyelvű esküvőt a Halászbástyán tartották budapesti panorámával a háttérben.  Siwen ugyanarra az egyetemre járt, mint Zsuzsi, csak pár évvel később. Így találtak ránk, mint esküvő fotósok.

Pont aznap, amikor Siwennel az esküvőfotózásról egyeztettünk, fotóztuk a családját egy másik Wellesley egyetemre járt anyukának Diane-nak, akik vakációzni voltak Európában. Így esett, hogy ez a májusi nap egy pici budapesti egyetemtalálkozóvá vált!

Íme az írás:

Diane Serritella Quick ’98 reports: „In May, my family vacationed in Hungary and while in Budapest, I had the fortunate opportunity to meet up with two Wellesley sisters, Zsuzsa Moricz ’06 and Siwen Chen ’11. I had been searching for a local photographer… thanks to the Wellesley network, I found Zsuzsa, who has a thriving photography business with her husband, Endre. Coincidentally, on the same day of our photo session, Zsuzsa was scheduled to meet with Siwen, who hired Zsuzsa and Endre to photograph her upcoming wedding, Zsuzsa had the brilliant idea of setting up a little wellesley get-together.”

Népszerű bejegyzések

Kövess minket a Facebookon!