Esküvői fotózás

jegyesfotózás, kreatív esküvői fotózás, esküvői fotóalbum AJánlatot kérek!
Őszinte, közvetlen, érzelmekkel teli esküvői képek készítése személyre szabottan Nektek.

Felszabadult, kötetlen esküvő fotózás

Velünk élményfotózásban lesz részetek!

Megbízhattok bennünk!

Nem kell ránk figyelnetek,
MI FIGYELÜNK RÁTOK!

Érzelmekkel teli képek

Csak élvezzétek az esküvőt,
mi pedig tesszük a dolgunk!

Esküvő fotózás galériák

Jegyesfotózás

A páros fotózás során egy olyan közvetlenebb fotósorozatot készítünk rólatok, ami stílusában eltér az esküvői képektől. Míg az esküvői fotóknak maga az ünnep és a formálisabb ruha adja meg az alaphangot, addig az eljegyzési képeknél ti, a kapcsolatotok és az egyéniségetek a meghatározó.

ESKÜVŐI KÉSZÜLŐDÉS

Az esküvő napján az előkészületektől fotózunk. Itt van lehetőségünk arra is, hogy megörökítsük a menyasszonyi ruhát, az esküvői cipőt, az esküvői frizurát, az esküvői sminket, az esküvői meghívót, a gyűrűtöket, és hogy egyéb részleteket is lefotózzuk.

ESKÜVŐI Dekoráció

Minden apró részlet fontos. Az esküvői meghívó, a gyűrű, a fátyol, a kiegészítők. Ezek adják azt a pluszt, amitől az esküvő ünneppé válik, a szertartás része ezeket átadni, felhúzni, viselni.

Menyasszonyi Képek

Az átalakulás folyamata, csodálatos menyasszonynak lenni. Aki egyszer átélte, az mindig emlékezni fog. Készülődés közben és miuttán elkészültél, akkor is készítünk portré képeket.

Templomi és polgári esküvő

A szertartásokon figyelünk, hogy a fontos pillanatok meg legyenek örökítve. Észrevétlenül vagyunk jelen, hogy ne zavarjuk a rendezvényt. Utána készítjük az esküvői csoportképeket a családdal, rokonokkal, barátokkal. Megörökítjük az esküvői gratulációt is.

Csoportképek + Esti party

Ritka alkalom, mikor együtt van a teljes család, a testvérek, a gyerekek és a barátok. Ilyenkor a közös képek kihagyhatatlanok, sőt az egyedi több generációs képeknek külön figyelmet szentelünk.

Kreatív esküvői képek

Az esküvő napján vagy akár az egy külön napon készülnek a kreatív esküvői fotók rólatok.  Egy különleges helyszín vagy téma egyediséget kölcsönöz a fotósorozatnak.

Éjszakai kreatív fotózás

A szertartások után az este folyamán megszökünk  a násznép elöl, hogy készítsünk rólatok pár éjszakai képet, azon a helyszínen, ahol épp vagyunk. Különleges az éjszakában fotózni, hangulatos és romantikus is egyben.

Pácolt fa díszdoboz fából készült USB adathordozóval

Minden csomagunk része:

  • Igényes, fából készült díszdoboz
  • Fából készült egyedi USB pendrive
  • 10×15 cm méretű papírképek.

Érzésben több mintha csak a monitor előtt néznétek a képeket.

Miért minket válassz esküvői fotósnak?

ESKÜVŐ & ELÉGEDETT PÁR

ELKAPOTT PILLANAT

ORSZÁGBAN FOTÓZÁS

„Kényelmesen, és flottul ment a fotózás"

 

„Jól sikerültek a képek, és az együttműködés is kényelmesen és flottul ment.
Köszönjük szépen még egyszer.”

Kinga & Sebastian, 2016

„Azóta is csak Titeket ajánlunk!"

 

„Nagyon jó volt együtt dolgozni Veletek, igazán profi csapat vagytok. Mind a fotózás, mind pedig a képek épp olyan gyönyörűek lettek, mint ahogy elképzeltük! Az esküvői album pedig minden várakozást felülmúlt, és maradandó, álomszép élményként örökítette meg ezt a számunkra oly fontos napot! Köszönjük! Azóta is csak Titeket ajánlunk a barátoknak és ismerősöknek!”

Dalma & Gábor, 2016

„Nagyon rugalmasak vagytok, hozzáértőek, és profi módon kezelitek a váratlan helyzeteket!"

 

„A képek nagyon barátságosak, és kifejezőek, annak ellenére, hogy kihívással teli alanyok voltunk / vagyunk. Nagyon rugalmasak vagytok, hozzáértőek, és profi módon kezelitek a váratlan helyzeteket, legyen az bármi, és mindenből a lehető legjobbat hozzátok ki. Köszönjük! “

Orsi & Zoli, 2016

„Endi, ez gyönyörű!"

 

„Annyira visszaadja pillanatokat, újraéltem tőle a napunkat. És az az érzésem, hogy ilyen szép képeket még senkinek sem sikerült készíteni rólunk. Barniról is olyan vagányak a képek! Nagyon köszönjük!! Szerintem hamar megkaptuk, úgyhogy gyors voltál. Persze már nagyon vártuk, s nem csak mi!
Sok szeretettel gondolunk rátok!”

Zsófi & Barni, 2018

„Nagyon-nagyon elégedettek vagyunk!"

 

„Köszönjük szépen a munkádat még egyszer. Nagyon-nagyon elégedettek vagyunk. Szuperek a képek, és mindenki másnak is nagyon tetszik! Kortól, nemtől, vallási hovatartozástól függetlenül. További sok sikert kívánunk, és azt, hogy örömödet leld ebben a szakmában továbbra is.
Minden jót!”

Juli & Csongor, 2016

Birta Endre

Birta Endre

esküvői fotós

15+ éve foglalkozom esküvőfotózással, több mint 400 esküvőn vettem már részt. Esküvői fotósként találkozások, érzések és a szeretet pillanatának rögzítését a hivatásomnak tartom. Ezért folyamatosan képzem magam, hogy a szakmában elérhető legmagasabb színvonalat és stílusban egyedi szolgáltatást tudjak nyújtani Nektek.

 “Hiszek abban, hogy az élet változás. Megszülettem, felnőttem, és éreztem mint magányos farkas, hogy valami hiányzik.

Ezt a hiányt a párom megtalálása töltötte be. Az együtt eltöltött idő, a közös élmények fokozatosan összekötöttek minket. Egy szép napon arra a közös döntésre jutottunk, hogy összekötjük életünket és egy családdá válunk. 

Az esküvőnkkel a kapcsolatunkat emeltük magasabb szintre, és elköteleződtünk egy életre. Hisszük, hogy a kapcsolatunk iránti tisztelet az, amit az esküvőnk napján ünneplünk meg a rokonainkkal és barátainkkal.  Az itt készült esküvői képek lesznek azok a kézzelfogható emlékek, amivel büszkélkedhetünk, és amit szívesen megosztunk másokkal. Nekünk életünk egyik legboldogabb napja volt, és az esküvői fotóalbum az, ami által ezt az érzést újra és újra átélhetjük.

Esküvői fotósként az a küldetésem, hogy ti is újra átélhessétek az esküvői nap felszabadultságát és örömét.

Esküvői ‘Fine Art’ Album

A ‘FineArt’ fotóalbum az esküvői fotózás művészeti koronája.
Az esküvő után egy ilyen könyv teszi kézzelfoghatóvá mindazt, ami addigra már „történelemmé” válik. Látványukban itt tudnak a képek kiteljesedni – sokkal inkább, mint a monitoron. Sokkal többen nézik meg a képeket egy könyvben. Az esküvő napjait a könyv oldalain keresztül újraélhetitek.

Exkluzív ‘FineArt’ albumaink a legmagasabb színvonalon készülnek:
• Több mint 30 féle gyönyörű borító közül választhattok
• 640 dpi felbontású digitális levilágítás
• Professzionális fotópapírt használunk, ami akár 150 évre szavatolja a vizuális élményt.

Esküvői fotózás ajánlat

Gyakran ismételt kérdések

Nagyon tetszik, amit csináltok!! Hogyan tudunk lefoglalni titeket?
Miután kitöltöttétek az ajánlatkérő lapot, küldünk Nektek egy ajánlatot. Ezután megkeresünk titeket telefonon, hogy egyeztessünk egy személyes találkozót. Ha külföldön éltek Skype-on keresztül tudunk kommunikálni. Ha tetszenek a képeink, szeretnénk időt és figyelmet szánni rátok, hogy jobban megismerhessük az elképzeléseiteket.  A következő lépésben elkészítjük a szerződést. Az aláírás és az előleg (30%) befizetése után befoglaljuk az időpontotokat a naptárunkba. Így biztosítva vagytok, hogy az esküvőtök napján felejthetetlen élmény lesz a fotózás.
Technikai felkészültség - Mi történik, ha elromlik a gép?
Profi esküvő fotósként a legmodernebb digitális technikával dolgozunk. Canon fényképezőgépekkel járunk az esküvőkre (5d Mark III, 5d Mark II). Minden esküvőre legalább 2 fényképezőgéppel, több objektívvel, rengeteg elemmel és adatkártyával érkezünk, hogy mindenből legyen több szükség esetén. Ennek a technikai felszereltségnek ára van, viszont e feledjétek, ez adja nektek a BIZTONSÁGOT is egyben az esküvőtök napján.
Utómunka - Mikor kapjuk meg az esküvői képeket?
Az esküvő napjától számított 6 héten belül.
Az esküvői fotós munka nagy része nem az esküvő napján történik, hanem az utána lévő hetekben, amikor a képek kiválogatására és a professzionális utómunka elvégzésére kerül sor. Eseménytelítettségtől függően egy esküvő alatt több száz, több ezer kép készül, amiből retusálás után átadásra a legjobbak kerülnek (minimum 300-400 db kép) digitális formában nagy felbontásban és weben küldhető méretben.
Utómunka - Hogyan kapjuk meg a képeket?
Képeiteket egyedi stílusú online galériában oszthatjátok meg barátokkal, rokonaitokkal! Egy weboldal, ami csak rólatok szól!

Ajánlatot kérek esküvői fotózásra!

Adatvédelmi tájékoztató

Ajánlatküldés engedélyezése

9 + 6 =

ESKÜVŐI FOTÓZÁS MAGYARORSZÁGoN
ESKÜVŐI FOTÓS BUDAPEST | ESKÜVŐI FOTÓS PÉCS
ESKÜVŐ FOTÓZÁS KÜLFÖLDÖN
ESKÜVŐI FOTÓS AUSZTRIA | ESKÜVŐI FOTÓS BÉCS

Milyen a jó esküvői fotós?

Nyerj egy 50.000 ft-os páros fotózást

4 egyszerű kérdésre válaszolva!