Karácsonyi Fotózás

karácsonyi fotózás családnak, gyerekeknek, pároknak, kicsiknek és nagyoknak
jelentkezem

Karácsonyi családi fotózásra
jelentkezz most, hogy legyen időpontod!

karácsonyi CSALÁDI fotózás

eddigi munkáink

EXKLUZÍV dekoráció

Pillantsatok be az idei dekorba…
Ugye milyen gyönyörű!!!

„A gyerekek felszabadultan viselkedtek"

„Több alkalommal is dolgoztunk együtt Endrével, mindig nagyon jól telt a fotózás. A gyerekek felszabadultan viselkedtek a barátságos közegben, nagyon sok jó kép született. Szeretjük a spontán, természetes fotókat. Időről időre beiktatunk egy-egy szabadtéri vagy stúdió fotózást és ehhez mindig a Birta Photography-t választjuk. Köszönjük! “

Családi képek - családi fotózás - Birta Fotó

Anita & István

Felszabadult, kötetlen családi fotózás

Megbízhattok bennünk!

Érzelmekkel teli képek

A fotózás hogy történik, mi a menete?

A jelentkezés után felvesszük veletek a kapcsolatot, és egyeztetünk időpontot. A fotózás 60 perc, ezalatt elkészítjük a legjobb képet rólatok. Hozhattok 2 féle ruhát is váltásnak. Így a képek változatosabbak lesznek. A fotózásra gyertek kicsit korábban, hogy legyen időtök nyugodtan átöltözni, elkészülni. Olyan galériában kapjátok a képeket, amit rokonokkal, barátokkal tudtok megosztani. Így a fotókat nem kell emailben küldözgetni.

Bármi kérdésetek van, hívjatok!

Birta Endre

Birta Endre

fotográfus

” Minden alkalommal, mikor családot fotózunk, arra gondolok, hogy ezek lesznek-e azok a képek, amit 10-20 év múlva szívesen elővennék megnézni, megmutatni barátaimnak, rokonaimnak. Igen, ezek lesznek. Együtt a család, ez már önmagában nagy szó a mai felgyorsult világban. Kicsikkel és nagyokkal közösen, külön-külön is készülnek képek. A fotózás lehet szabadtéren, egy közösen megbeszélt helyszínen. Mehetünk erdő-mező hangulat felé, ezt a gyerekek is jobban szeretik. Itt a nagy tér, az új világ, mindenki sokkal felszabadultabban érzi magát.”

karácsonyi családi fotózás árak

jelentkezem a fotózásra

Adatvédelmi tájékoztató

Ajánlat küldés engedélyezése

9 + 12 =