Özlem és Onur – Salzburg – esküvő külföldön

2018.10.29.Esküvői fotók, Esküvői helyszínek, Páros / Jegyes fotók

Nemzetközi esküvők – Özlem és Onur, az esküvői fotós és a török esküvő pillanatai

A nemzetközi esküvőkben, az egyik érdekes pont, hogy új kultúrákat, és hagyományokat ismerhetek meg. Mint esküvői fotós mindig megmozgat, mit fogok összerakni képekben a nagy napról. Szokatlan helyzetek vannak, más környezet, más emberek. Ez az esküvő Salzburgban a Hotel Mönchstein nyújtotta a helyszín. Fent van egy hegy tetején. Gondolhatjátok milyen kitűnő panorámával, gyönyörű kilátással rendelkezik. Ajánlani tudom, hogy egyszer menjetek el, és nézzétek meg ezt a csodálatos helyet. Hasonlóan, mint Budapesten itt is hidak választják el egymástól a várost. Özlem és Onur ezen a helyen tartották esküvőjüket. Mikor megérkeztünk azt láttuk, hogy a Hotel egész területén gyönyörű park és szökőkút helyezkedik. A Hotel belső helyei egy nagyon modern stílusra utaltak, ez stílusos esküvői helyszín.

Esküvői előkészületek

Az első találkozás

Gyakran szoktuk megbeszélni a párral, hogy miután, elkészültek, találkozzanak. Külön, csak ők, egymással. Mi segítünk a megszervezésében, ahol szabadon meg látják egymást az új esküvői ruhában. Az első találkozás jól sikerült, ez a képeken is jól látszik. Ti hogy tervezitek az első találkozást, gondolkodtatok már ezen? Szerintem ez a leg spontánabb dolog, az esküvő elejét tekintve.

Kreatív fotózás

A hotel területe, remek helyet adott a fotózásra. Fényben is kifogtuk a szórt fényes napot, ez sokszor jobb mint a verőfényes napsütés. Annyira bele merültünk a fotózásba, hogy a csokrot elhagytuk valamelyik kanyarban. Ez akkor derült ki, mikor az egyik hotel vendég vidáman utánunk hozta. Mi is perec széles mosolyra nyíltunk, mikor megláttuk emberünket a csokorral.

Az esküvői program

Esküvő szervezőnk, Melanie nagyon készséges és barátságos volt.  Itt találkoztunk vele először személyesen,  ezidáig csak leveleztünk, beszéltünk az esküvőről. Ő egyébként Németországban él és onnan jött át az esküvőre. Az ifjú pár származását tekintve a török kultúrából érkeztek.  A vendégek nagy része is török, és német városokból érkeztek. A vendégsereg számára egy meglepetés volt, hogy mindenkit egy hintó vitt a városba. Hintóval mentünk Salzburg utcáin keresztül. Visszatérve a hotelba a vendégeket egy török zenekar várta, akik folyamatosan játszottak elvegyülve a vendégek között. Az este folyamán a zene akusztikus volt, egészen hajnalig. Mindenki táncolt, jól érezte magát, hatalmas buli volt.