Profi fotózás

üzleti fotózás, rendezvény fotózás, termékfotózás, reklámfotózás
AJánlatot kérek!

Örülünk, hogy alkalmunk nyílik bemutatni fotószolgáltatásainkat és eddigi munkáinkat. A Birta Fotográfia nemzetközi szemlélettel, magas színvonalú, igényes képeivel közvetíti azt a vizuális üzenetet, ami cégét legjobban támogatja kitűzött üzleti célja elérésében, legyen szó akár céges portréról, egy rendezvény fotósorozatáról, a céges arculat, honlap, termék vagy helyszín, enteriőr illusztrációjáról.
Hisszük, hogy üzenetet, életérzést, stílust közvetítünk a képeinken keresztül!

Biztonság

15 év tapasztalat, profi technikai háttér, rugalmas rendelkezésre állás a váratlan szituációkra is felkészülve.
T

Minőség

Professzionális felszerelés és utómunka, képek retusálása, színkorrekció, kompozíció, fehér-egyensúly beállítása és különleges képi hatások alkalmazása.

Pontosság, precizitás

Időben elkészült képek, pontos megjelenés.

profi üzleti fotózás galériák

rendezvény

Legyen szó bármilyen jellegű rendezvényről: sajtótájékoztató, céges training, céges party, workshop, fesztivál. Az eseményeken készült képek fontos pillanatai online galériában elérhető.

reklám

Szükség van jó illusztratív fotóra? A céges szolgáltatás bemutatására? Kreatív ötletek, egyedi képi látásmód.

ingatlan

Lakásbemutató képekben, teljeskörű fotós szolgáltatás, hogy ingatlanjáról szép képek készüljenek.

étel

Kreatív étel kompozíciók, természetes fényviszonyok mellett.

termék

Termék, tárgyfotó helyszíni kiszállással vagy studióban különböző hátterek előtt.

Miért minket válassz fotósnak?

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

ELKAPOTT PILLANAT

ORSZÁGBAN FOTÓZÁS

„Azóta is csak Titeket ajánlunk!"

„Nagyon jó volt együtt dolgozni Veletek, igazán profi csapat vagytok. Mind a fotózás, mind pedig a képek épp olyan gyönyörűek lettek, mint ahogy elképzeltük! Az esküvői album pedig minden várakozást felülmúlt, és maradandó, álomszép élményként örökítette meg ezt a számunkra oly fontos napot! Köszönjük! Azóta is csak Titeket ajánlunk a barátoknak és ismerősöknek!”

Dalma & Gábor, 2016

„Nagyon rugalmasak vagytok, hozzáértőek, és profi módon kezelitek a váratlan helyzeteket!"

„A képek nagyon barátságosak, és kifejezőek, annak ellenére, hogy kihívással teli alanyok voltunk / vagyunk. Nagyon rugalmasak vagytok, hozzáértőek, és profi módon kezelitek a váratlan helyzeteket, legyen az bármi, és mindenből a lehető legjobbat hozzátok ki. Köszönjük! ”

Orsi & Zoli, 2016

„Endi, ez gyönyörű!"

„Annyira visszaadja pillanatokat, újraéltem tőle a napunkat. És az az érzésem, hogy ilyen szép képeket még senkinek sem sikerült készíteni rólunk. Barniról is olyan vagányak a képek! Nagyon köszönjük!! Szerintem hamar megkaptuk, úgyhogy gyors voltál. Persze már nagyon vártuk, s nem csak mi! Sok szeretettel gondolunk rátok!”

Zsófi & Barni, 2018

„Kényelmesen, és flottul ment a fotózás"

„Jól sikerültek a képek, és az együttműködés is kényelmesen és flottul ment. Köszönjük szépen még egyszer.”

Kinga & Sebastian, 2016

„Nagyon-nagyon elégedettek vagyunk!"

„Köszönjük szépen a munkádat még egyszer. Nagyon-nagyon elégedettek vagyunk. Szuperek a képek, és mindenki másnak is nagyon tetszik! Kortól, nemtől, vallási hovatartozástól függetlenül. További sok sikert kívánunk, és azt, hogy örömödet leld ebben a szakmában továbbra is. Minden jót!”

Juli & Csongor, 2016

Birta Endre

Birta Endre

fotográfus

“15+ éve dolgozom a fotográfia területen. Számomra a portrék, illusztrációk, egyedi kreatív kérések megvalósítása jelent kihívást. Magazinoknak, weboldalaknak készítek különböző típusú fotókat. Ha időm engedi akkor kiállítást szervezek, a legutóbbi a Kapcsolatok című fotókiállítás volt, ahol 2 táncos mozgásvilágán keresztül lett bemutatva az emberi kapcsolatok jelentősége.”

 

Ajánlatot kérek!

Adatvédelmi tájékoztató

Ajánlat küldés engedélyezése

10 + 15 =