Céges fotózás

Nemzetközi szemlélettel, igényes képekkel közvetítjük azt a vizuális üzenetet, ami cégét legjobban támogatja kitűzött üzleti céljai elérésében. Legyen szó bármilyen jellegű portré fotózásról (manager portré fotózás, nagyvolumenű céges portré fotózás), social media fotózásról, reklámfotózásról, termékfotózásról vagy rendezvényfotózásról.

Céges fotózás referenciák

Családfotózás ajándékba

Ajándékozzon fotózást alkalmazottainak bónuszként, éves jutalomként! Vagy legyen ez a tombola (fő)nyereménye! Az ajándékutalványt vastag, prémium minőségű papíron adjuk át. 

Kérje ajánlatunkat!

Céges fotózás szolgáltatások

Portréfotózás

Üzleti portré fotózás. A fotók céges környezetben, irodában, külső helyszínen vagy stúdióban készülnek. Stílusos magazin jellegű világítás.
Nagy volumenű céges portré fotózás, akár 60 fő egy nap alatt.

Rendezvényfotózás

Professzionális képeket szeretne rendezvényiről? Rendezvények, konferenciák, céges tréningek, céges napok, fesztiválok fotózása
rugalmasan, rövid határidővel.

Social Media fotózás

Közösségi médiához készített fotók: instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn. Az elkészült fotókat hónapokon keresztül használhatja csatornáin. 

Csoportkép fotózás

Eseményeken, rendezvényeken csoportképek minden alkalommal készülnek. Akár 1 napos határidővel digitálisan és reprezentatív nyomtatott formában is át tudjuk adni csoportképét!

Reklámfotózás

Termék vagy szolgáltatás bemutatásához illusztrációk
készítése. Szituációk, csoportképek, egyedi elképzelések
megvalósítása fotókon keresztül.

Ingatlanfotózás

Irodáhazak, hotelek külső és belső referencia fotózása Budapesten és országszerte.
További információ >>
Kérje ajánlatunkat!

Videókészítés

Rendezvényiere, image film, podcast készítés.
Kérje ajánlatunkat!

Cégesfotózás vélemények

 • Kétszer dolgoztam eddig Endrével. Egyszer egy print magazinban történő megjelenéshez készültek fotók a MOM Parknál. A másik alkalommal pedig a Magyar Nemzeti Bank egy oktatási programjához a Bank Centernél. Ha két szóban kellene összefoglalni, hogy milyen volt vele a munka, akkor Endre “rugalmas” és “profi”.
  Papp Gábor
  Online marketing és SEO szakértő
  The Pitch / SEO Ügynökség
 • Önálló precíz munkavégzés, profi képek készítése. Endrétől komplett szolgáltatásra kértünk ajánlatot. Ezt tovább gondolta, és sokkal jobb lett az ajánlat, amit kaptunk. Elégedettek vagyunk a magas színvonallal.
  Jakabfi Ádám
  Germstar Kft.
  Tulajdonos
 • A Boom magazinban megjelent rólam szóló cikkhez volt szükség néhány portréfotóra, amelyre Birta Endre fotográfust kértük fel. Maga a fotózás hatékony és gyors volt. Néhány mondatot beszélgettünk és ez elég is volt arra, hogy Endre felmérje milyen típusú képek tükrözik a személyiségem és ehhez milyen háttér szükséges. Egy nyüzsgő teret találtunk a város szívében, ahol a természetes fényeket felhasználva zseniális fotók készültek.

  Nagyon ajánlom Mindenkinek, aki profi munkát vár el rövid határidőn belül.
  Varga-Szabó Andrea
  Ügyvezető igazgató
  APPLE PS Hostess Ügynökség Kft.

Birta Endre, profi fotós

“Több mint két évtizede dolgozom a fotográfia területén. Örömmel viszem bele kreativitásomat a portrék, illusztrációk, egyedi kreatív kérések megvalósításának folyamatába. Magazinoknak, weboldalaknak is készítek különböző típusú fotókat. Szabadidőmben kiállítást szervezek, a legutóbbi fotókiállításomon Kapcsolatok címmel két táncos mozgásvilágán keresztül igyekeztem bemutatni az emberi kapcsolatok jelentőségét.”
Kívánok profi megjelenést!
Birta Endre

Kapcsolat - Ajánlatkérés

Van kérdésed? Írd meg nekünk! 
Vagy kérj ajánlatot, ha már tudod, mit szeretnél!
Kapcsolati űrlap (#1)

+36 30 308 8288

Elérhető: 9:00 – 19:00

info kukac birtafoto.hu
© Birta Photo 2020-2024 - profi üzleti fotózás, portréfotózás, ingatlan fotózás, lakásfotózás, épületfotózás, tárgyfotózás, ételfotózás
cameracross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram