Ingatlanfotózás

Szeretné kihozni a legtöbbet eladásra kínált ingatlanjából? Szeretné, ha az új tulajdonos első látásra beleszeretne? Forduljon hozzánk bizalommal!

Lakásfotózás, épületfotózás, enteriőrfotózás, szálloda fotózás, hotel fotózás, Airbnb fotózás és egyéb ingatlanfotózás Budapesten és országszerte

Ingatlan fotózás referenciák

Ingatlan fotózás előnyök

Érdeklődők számának növelése

A vonzó képekre többen fognak kattintani. A jó fotók segítik, hogy igényes vásárlók találják meg eladó ingatlanunkat.

Referencia

Portfólió készítéshez, ügyfélbemutatókhoz, új projektek megszerzéséhez elengedhetetlenek a minőségi ingatlan fotók. 

Ingatlan értékének növelése

Az előnyös fotók képesek az ingatlan árának a növelésére is.

Ingatlan fotózás mint befektetés

A jó ingatlanfotó egy nagyon gyorsan megtérülő befektetés, ha eladásban gondolkodunk.
AJáNLATKÉRÉS >>
Eddigi munkáink

Ingatlanfotózás képek

Ingatlan fotózás vélemények

Mit mondanak mások rólam?

 • "Egy ingatlan eladása kapcsán gondoltam, hogy egy profi fotóssal nagyobb esélyünk lenne. Az egyik fontos tényező ilyenkor, hogy megfelelő szakemberre bízzuk ezt a munkát. Ekkor ajánlotta egy ismerősöm Birta Endrét. Nagyon jó hangulatban telt a fotózás, ami már akkor sugallta, hogy ezek a képek hamar segítenek eladni a lakást. Bejött.. 😊 2-3 héten belül el is kelt és ami még nagyobb meglepetés volt, egy lakberendezési folyóirat megkeresett, hogy szeretnék használni a képeket, mert nagyon tetszett nekik a sorozat. Be is került az újság következő kiadásába. Szívből ajánlom a művész urat akkor, ha olyan képeket szeretnél az ingatlanodról ami életre kelti a tárgyakat, mozdítja a teret és ha netán el akarnád adni, még abban is segít! "
  Panyi Imre
  lakástulajdonos
 • "Birta Endre profi fotóinak segítségével úgy tudtuk bemutatni a lakásunkat mintha nem is fényképeket néznénk, hanem valóban ott lennénk a lakásban. Endre kiváló érzékkel olyan fényképeket készített, hogy a lakás hangulatát tökéletesen meg tudta mutatni a potenciális vásárlók számára, így nem csoda, hogy már a hirdetés alapján sokan beleszerettek az ingatlanba. Megtapasztaltam, hogy a jó ingatlanfotó egy nagyon gyorsan megtérülő befektetés ha eladásban gondolkodunk és Endre tökéletes partner ehhez."
  Zombori Zsolt
  lakástulajdonos
 • "Anno az érdi házunkat fotózta Endi. Nagyon jó fotók készültek, ezekkel hirdettük a házat az eladást megelőzően. A vevő, aki végül megvette, konkrétan a fürdőszoba fotókba szeretett bele. Elmondása szerint vett magának egy fürdőszobát családi ház áron. Az a fotó nekünk milliókat ért ;-)"
  Ille József
  lakástulajdonos
 • "Néhány évvel ezelőtt költözést terveztünk, vagyis egyszerre próbáltuk eladni a lakásunkat és közben kerestük leendő új otthonunkat is. Ekkor szembesültünk vele, mennyire fontos, hogy milyen fotók vannak fent az interneten a hirdetésekben. Szerettük volna mi is a lehető legvonzóbb arcát mutatni a lakásunknak, ezért profi fotós segítségét kértük. Rögtön Endire gondoltunk. A végeredményben nem csalódtunk, a képek gyönyörűek lettek és hamarosan el is adtuk a lakást. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek!"
  Bratina Steve
  lakástulajdonos

Ingatlan fotózás

Gyakran ismételt kérdések

Maradt még kérdése? 
Kérdezzen bátran!

Szeretné eladni ingatlanját? Bízza ingatlanfotósra a képek elkészítését, hogy több látogató nézze meg hirdetését.

Nagyon hosszú az az idő, mire egy ingatlant sikerül eladni. Számos ingatlan hirdetés közül lehet választani, legtöbbjük nem előnyös, amatőr képekkel hirdetve. A profi ingatlan fotók az eladást lerövidíthetik akár 1-2 hétre vagy napokra. Profi fotókkal eltud indítani egy saját hirdetést és tudunk segíteni a hirdetés megírásában. Vállaljuk, hogy a fotózás mellé még a hirdetési szöveget is megírjuk.

Ingatlan fotózás előtt mire kell figyelnem?

Érdemes az ingatlan fotózás előtt rendet tenni, kitakarítani. Ez azért fontos, mert egy fotón minden látszik a legapróbb részletekig. A személyes ruhákat, tárgyakat, apróságokat ilyenkor tegyük el. Aki a lakást, házat szeretné megvenni, arra kíváncsi milyen hangulata van a háznak, milyenek a színek, terek, fényviszonyok, a lakhatóság. Ha túl sok minden van elöl, az egy fotón kitűnik és elviszi a néző figyelmét.

Szeretnék készíteni a lakásról profi ingatlan fotókat, hogyan fogja segíteni az eladást?

Az biztos, ha profi képekkel van hirdetve az ingatlan, akkor hamarabb észreveszik az vásárlók. A mostani ingatlan piacon nagyon sok ingatlan van, amiből lehet választani. Személy szerint mielőtt bármit vásárlok, először a képet nézem, mennyire tetszik, és utána olvasom el a részleteket. Ha profi fotókkal hirdet, igényesebb, komolyabb vevők fogják megtalálni, aki talán már szinte beleszeret a lakásba. Konkrétan volt olyan vásárló, akinek a fürdőszobáról készült kép megtetszett, és ez alapján nézte meg az ingatlant, röviddel ezután megvásárolta. A képekkel igyekszünk a lakás hangulatát visszaadni, hogy olyan vevők találják meg, akik tényleges vásárlók lehetnek.

Ez alapján, igazából ez egy befektetés?

Így van. A fotózás összege szinte töredéke az eladási árnak. Néhány tízezer forintos tétel megéri, hogy ha már időt, energiát rakunk az ingatlan eladásába, készüljenek a legjobb képek és abból hozzuk ki a legjobbat. A profi fotókra előbb fognak kattintani az érdeklődök, mint bármi másra.

Az ingatlanfotózáskor készült képek mennyire vannak feljavítva, vagy szerkesztve?

A fényképek a valóságot mutatják. A képen minden úgy van bemutatva, ahogy az eredetiben kinéz. Igyekszem a legjobb szögeket, fényviszonyt, kompozíciót megtalálni, hogy igényes és valósághű képeket adjak át.

Vannak képek, amiken az látszik, hogy nagyon nagy szobák vannak.

Az ingatlan fotózáskor speciális objektíveket használunk. Ezek képesek arra, hogy akár kis teret is szépen bemutassanak egy fényképen. A nagy látószögű objektívek használata elengedhetetlen lakások, belső terek fotózásakor. Ezek az objektívek képesek a kis teret úgy bemutatni, hogy mindent látunk rajta. Viszont a hirdetésben minden fontos paraméter szerepel, amivel könnyen beazonosítjuk a méreteket.

Vállal e bármilyen garanciát az eladással kapcsolatban?

Arra vállalunk garanciát, hogy szakmailag a legjobb ingatlan fotókat fogjuk a lakásból kihozni. Garantált, hogy az eladási esélyek jelentősen növekszenek, hiszen a hirdetés kiemelkedik a kínálatból.

A fotózás előtt vegyek extra kiegészítőket vagy díszítést, amivel szebbé tehetem a lakást?

Nincs rá szükség, mert a lakást úgy mutassuk be, ahogy az a valóságban található. Képzeljük el, hogy jön a vásárló a látott képek alapján, és megérkezéskor azzal találja magát szembe, hogy a falon lévő festmény nincs ott, és a függöny sem olyan színű. Felmerülhet benne a kérdés, hogy valamit elakartunk e takarni, de biztos, hogy valami nem stimmel. Ez elég kiábrándító lehet. Gazdálkodjunk azzal, ami otthon van. Inkább hangsúlyozzuk azokat a dolgokat ami rendelkezésünkre áll. Az ágyon lévő ágytakaró, az asztalon virág, gyümölcsöstál a nappaliban természetesebb és megvalósíthatóbb elemek a képen.

A lakásba vannak olyan tárgyak, amiket tegyek el a fotózáskor?

Igen, néhány dolgot említenék: bármilyen személyes tárgy, családi fotó, műtárgyak, ékszerek ne szerepeljenek a képen. Ezek a személyes dolgok nem tartoznak másra. Aki lakást vásárol, arra kíváncsi milyen hangulata van a szobáknak, milyen a használhatósága, lakhatósága.

Az ingatlan fotóról lehet tudni, hogy pontosan hol készült?

Ha a tulajdonos szeretné, akkor nem fog kiderülni a képek alapján a lokáció. Erre több megoldás is van. A fotózáskor belső képek készülnek és kívülről nem készül fotó. A másik megoldás, hogy a kívülről készült fotókon, utólagos utómunkával az utcanevet, feliratokat ellehet távolítani, illetve olyan kompozíciós beállítások, amik az egyértelmű környezeti elemeket kihagyják, így nem lehet felismerni a pontos címet.

Van e jelentősége az időjárásnak?

Abból a szempontból igen, hogy világosban fotózunk. A fotózási időpontot mindenképp egyeztetjük, mert van olyan napszak amikor nagyon erősen süt a nap és amikor kevésbé. Az ablakokon bejövő erős napsütés olyan kontrasztot tud eredményezni, amit még képszerkesztő programmal sem lehet javítani. Ezért a legkedvezőbb napszak amikor szórt fény van, és kevesebb napsütés. Volt már olyan fotózás, amikor megérkeztem a helyszínre és a nappali egyik felét beborította a napfény. Ilyenkor a függöny segítségünkre lehet, és szép képek tudnak készülni.

Hány képet kapok az ingatlan fotózáson?

Annyi képet, ami az összes fontos helyiséget, külső képeket, részleteket bemutatja. Ez általában helyiség számától függően 15-25 db kép. Ezek között több olyan kép van, ami különböző szögekből mutatja be az ingatlant. A tulajdonossal közösen egyeztetve az ingatlan fotózás előtt átbeszéljük mik azok a fontos részek a lakásban, amiről készüljön kép. Minden olyan részről, amit a hirdetésben kiemelünk, arról készüljön fotó. Ha van olyan speciális rész (napelemes oldal, építészeti részlet, smart / intelligens elektronikai felszereltség, bútor, kandalló) amit szeretnénk kiemelni, és a hirdetésben is utalunk rá, arról készüljön fotó. A fotózás alatt ezekről készítünk képet, és a végén átnézzük, hogy mindenről készült e, amiről egyeztettünk korábban.

Az ingatlan fotózás után mit a következő lépés, hogy eladjam az ingatlant?

Keressen fel hirdetési portálokat interneten vagy közösségi médiában, Facebookon ahol díjmentesen lehet ingatlan hirdetést feltenni. Tegye fel az egyik legjobb fekvő képet elsődleges opcióként, hogy ez legyen a nyitókép. Ha nincs hirdetési szöveg, szívesen elkészítjük és ezután csak felkell tennie az ingatlan hirdetést.

Birta Endre, ingatlan fotós

“15+ éve dolgozom a fotográfia területen. Magazinoknak, weboldalaknak készítek különböző típusú fotókat. Abban tudok segíteni, hogy lakásról, ingatlanról olyan képeket készítek amik kiemelkedőek és segítik az eladási folyamatot. A képeket hirdetésben, fórumokon lehet használni, hogy minél szélesebb körben ismerjék meg a z eladni kívánt lakást."
Kívánok profi megjelenést!
Birta Endre

Ingatlan fotózás árak

Enteriőr fotózás árak, lakásfotózás árak

Extra fotó: 2000 Ft/db
Kiszállási díj Budapesten kívül: 100 Ft/km 

Ingatlanfotózás 
50m2-ig

25 000 Ft
1-2 szobás lakások fotózásához ajánlott
10 db retusált nagy felbontású kép jpeg formátumban
Nagyfelbontású képek letöltése egy kattintással
Online ügyfélgaléria
EXTRA: Hirdetési szöveg +5 000 Ft
Hívj most

Ingatlanfotózás 
100m2-ig

35 000 Ft
2-4 szobás lakások, családi házak fotózásához ajánlott
15 db retusált nagy felbontású kép jpeg formátumban
Nagyfelbontású képek letöltése egy kattintással
Online ügyfélgaléria
EXTRA: Hirdetési szöveg +7 000 Ft
+36 30 308 8288

Ingatlanfotózás 
200m2-ig

50 000 Ft
3-6 szobás lakások, családi házak fotózásához ajánlott
25 db retusált nagy felbontású kép jpeg formátumban
Nagyfelbontású képek letöltése egy kattintással
Online ügyfélgaléria
EXTRA: Hirdetési szöveg +10 000 Ft
Ajánlatot kérek

Kapcsolat - Ajánlatkérés

Van kérdésed? Írd meg nekünk! 
Vagy kérj ajánlatot, ha már tudod, mit szeretnél!

+36 30 308 8288

Elérhető: 9:00 – 19:00
A Birta Fotográfia nemzetközi szemlélettel, magas színvonalú, igényes képeivel közvetíti azt a vizuális üzenetet, ami cégét legjobban támogatja kitűzött üzleti célja elérésében, legyen szó akár céges portréról, egy rendezvény fotósorozatáról, a céges arculat, honlap, termék vagy helyszín, enteriőr illusztrációjáról.
Adatvédelmi irányelvek
© Birta Photo 2020-2021 - profi üzleti fotózás, portréfotózás, ingatlan fotózás, lakásfotózás, épületfotózás, tárgyfotózás, ételfotózás
camerapicturelaptop-phonediamondcrossarrow-rightcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram