Szálloda fotózás

Hotel fotózás, szálloda fotózás, vendégház fotózás, enteriőr fotózás, Airbnb fotózás Budapesten és országszerte

Hotel fotózás referenciák

Szálloda fotózás előnyök

Érdeklődők számának növelése

A profi és igényes képekre többen fognak kattintani. A jó fotók segítik, hogy igényes vendégek találják meg szolgáltatásunkat.

Rugalmas felhasználás

Az elkészült szálloda fotók hosszútávon használhatók aktuális webes tartalomhoz, hirdetésekhez, facebookon, instagramon.

Bevétel növelése

Az igényes, előnyös fotók képesek a szállodai szolgáltatás igénybevételét maximalizálni.

Szálloda fotózás mint befektetés

A jó szálloda fotó egy nagyon gyorsan megtérülő befektetés, ha szoba kiadásban gondolkodunk.
AJáNLATKÉRÉS >>
Eddigi munkáink

Szálloda fotózás képek

Eddigi munkáink

Hotel fotózás projektek

Lenti Gyógyfürdő Kft.

A Lenti Gyógyfürdő Kft. 4* szállodájához tartozó újonnan megnyílt egészségcentrum részére professzionális image fotók és enteriőr fotók készítése. A nyitáshoz kapcsolódóan reklámfotók készítése social media használatra, média megjelenésekre és a weboldalra. A egészségcentrum összes szolgáltatásának fotózása, ahol a kezelések bemutatásán van a fókusz.

Hotel fotózás vélemények

 • "Birta Endre profi fotóinak segítségével úgy tudtuk bemutatni a lakásunkat mintha nem is fényképeket néznénk, hanem valóban ott lennénk a lakásban. Endre kiváló érzékkel olyan fényképeket készített, hogy a lakás hangulatát tökéletesen meg tudta mutatni a potenciális vásárlók számára, így nem csoda, hogy már a hirdetés alapján sokan beleszerettek az ingatlanba. Megtapasztaltam, hogy a jó ingatlanfotó egy nagyon gyorsan megtérülő befektetés ha eladásban gondolkodunk és Endre tökéletes partner ehhez."
  Zombori Zsolt
  lakástulajdonos
 • "Anno az érdi házunkat fotózta Endi. Nagyon jó fotók készültek, ezekkel hirdettük a házat az eladást megelőzően. A vevő, aki végül megvette, konkrétan a fürdőszoba fotókba szeretett bele. Elmondása szerint vett magának egy fürdőszobát családi ház áron. Az a fotó nekünk milliókat ért ;-)Anno az érdi házunkat fotózta Endi. Nagyon jó fotók készültek, ezekkel hirdettük a házat az eladást megelőzően. A vevő, aki végül megvette, konkrétan a fürdőszoba fotókba szeretett bele. Elmondása szerint vett magának egy fürdőszobát családi ház áron. Az a fotó nekünk milliókat ért. ;-)"
  Ille József
  lakástulajdonos
 • "Néhány évvel ezelőtt költözést terveztünk, vagyis egyszerre próbáltuk eladni a lakásunkat és közben kerestük leendő új otthonunkat is. Ekkor szembesültünk vele, mennyire fontos, hogy milyen fotók vannak fent az interneten a hirdetésekben. Szerettük volna mi is a lehető legvonzóbb arcát mutatni a lakásunknak, ezért profi fotós segítségét kértük. Rögtön Endire gondoltunk. A végeredményben nem csalódtunk, a képek gyönyörűek lettek és hamarosan el is adtuk a lakást. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek!"
  Bratina Steve
  lakástulajdonos

Szálloda fotózás

Gyakran ismételt kérdések

Maradt még kérdése? 
Kérdezzen bátran!

Mi a szálloda fotózás menete?

 • Az ajánlatkérés után időpontot egyeztetünk a szállodával, hotellel. A helyszínen stúdiólámpák segítségével minőségi képek készülnek az szállodán belül és kívül is. 
 • A szálloda fotózáshoz tiszta, rendezett szobákra van szükség. Még így is várható, hogy a berendezési tárgyakat mozgatni fogjuk az ideális szálloda fotókért. 
 • A fotózás időtartama általában 1-2 óra között szokott lenni.
 • A fotózás után a képek utómunkázása és retusálása következik.
 • Az elkészült ingatlan fotó sorozat 3-5 napon belül elérhetőek jelszóval védett online ügyfélgalériánkban. 

Mi az amire figyelni kell a szálloda fotózásnál?

Fontos, hogy amikor a kép készül minden bútor a helyén legyen. A szálloda fotózáson, mikor belső tereket fotózunk, a munka első része azzal kezdődik, hogy berendezzük a szobákat. Ez nem nagy átalakítás, hanem fotós szempontból rendezzük be a tárgyakat, szőnyeget, kanapét.

Van-e kiszállási díj az ingatlan fotózásnál?

Budapesten díjtalan a kiszállás. Ezen felül 100 Ft / km. 

Birta Endre, szálloda fotós

“15+ éve dolgozom a fotográfia területen. Magazinoknak, weboldalaknak készítek különböző típusú fotókat. Abban tudok segíteni, hogy szálloda, hotel, vendégház szobáiról olyan képeket készítek amik kiemelkedőek és segítik az eladási folyamatot. A képeket hirdetésben, fórumokon lehet használni, hogy minél szélesebb körben ismerjék meg a hotel, szálloda szolgáltatásait."
Kívánok profi megjelenést!
Birta Endre

Szálloda fotózás árak

Szálloda fotózás árak, hotel fotózás árak

Extra fotó: 2000 Ft/db
Kiszállási díj Budapesten kívül: 100 Ft/km 

Szálloda fotózása

50 000 Ft-tól
Szállodai szobák fotózása
10 db retusált nagy felbontású kép jpeg formátumban
Nagyfelbontású képek letöltése egy kattintással
Online ügyfélgaléria
Hívj most

Kapcsolat - Ajánlatkérés

Van kérdésed? Írd meg nekünk! 
Vagy kérj ajánlatot, ha már tudod, mit szeretnél!
Kapcsolati űrlap (#1)

+36 30 308 8288

Elérhető: 9:00 – 19:00
© Birta Photo 2020-2024 - profi üzleti fotózás, portréfotózás, ingatlan fotózás, lakásfotózás, épületfotózás, tárgyfotózás, ételfotózás
camerapicturelaptop-phonediamondcrossarrow-rightcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram