Reklámfotózás

Szükség van jó illusztratív fotóra weboldalhoz? A céges szolgáltatás bemutatására? Kreatív ötletek, egyedi képi látásmód. Céges munkafolyamat, gyártási bemutató, a termék használata vagy hangulatos környezetben termékről, szolgáltatásról fotók készítése.

Reklámfotózás referenciák

Reklámfotózás előnyök

Érdeklődők számának növelése

PR és marketing tevékenységekhez fontos szerepe van a jó fotóknak.

Sokoldalú felhasználás

A képeket közösségi médiában, weboldalon vagy portfolióban lehet használni.

Növekedés

A képi illusztráció segíti a termék, szolgáltatás népszerűsítését, eladását.

Reklámfotózás mint befeketetés

A profi reklámfotó egy nagyon gyorsan megtérülő befektetés.
AJáNLATKÉRÉS >>
Eddigi munkáink

Reklámfotózás képek

Reklámfotózás vélemények

  • Megbízható, gyors, és színvonalas – ez a három szó mindent elmond. Határidőt, akár a legrövidebbet is betartva, a megrendelő elképzeléseit figyelembe véve dolgozik, rugalmas, barátságos személyiség, megkönnyítve így a munkafolyamatot. A végeredmény pedig szemmel látható!
    Misley Krisztina
    Event Sales Manager

Reklámfotózás

Gyakran ismételt kérdések

Maradt még kérdése? 
Kérdezzen bátran!

Milyen témában készítesz reklámfotókat?

Ez mindig az adott munkától függ. Nyitott vagyok az új ötletekre, feladatokra. Volt, hogy plakáthoz, multireklámhoz készültek illusztrációk szobrász művésszel (pannon halláscentrum). Itt a művész saját műhelyében készültek a képek, természetes fénnyel. Izgalmas feladat volt, hogy olyan pillanatképek készüljenek, amik visszaadják a művészt mikor dolgozik és alkot. Volt, amikor családtagokat fotóztam nyári hangulatban, cél volt az egymás közötti kapcsolat, kommunikáció. Ide tartozik még a werk fotózás is, amikor filmforgatáson készülnek képek, hogyan is készül a film, kik szerepelnek benne.

Milyen felszereléssel dolgozol?

Évek óta a canon digitális fényképezőt használom. Ehhez tartozó objektívek széles választéka, amiket rendszeresen használok ( Canon 24-70 mm, Canon 70-200 mm, Canon 24-105 mm, 35 mm, 50 mm) Van egy kedvenc külső stúdió vakum Godox AD600 pro, amit rendszeren viszek a külső fotózásokra. Ezt akár beltéren vagy külső helyszínen is kíválóna lehet használni. Ezek mellett állványok, derítólapok amik segítik a fotózási fények beállítását.

Van-e kiszállási díj a reklámfotózásnál?

Budapesten díjtalan a kiszállás. Ezen felül 100 Ft / km. 

Birta Endre, reklámfotós

“15+ éve dolgozom a fotográfia területen. Magazinoknak, weboldalaknak készítek különböző típusú fotókat. Abban tudok segíteni, hogy olyan reklámfotókat készítek amik kiemelkedőek és segítik üzleti sikerét. A képeket nyomtatott kiadványban, weboldalon, közösségi médiában facebook-on, instagram-on lehet használni."
Kívánok profi megjelenést!
Birta Endre

Reklámfotózás árak

Üzleti fotózás, reklám fotózás, illusztráció fotózás

Kiszállási díj Budapesten kívül: 100 Ft/km 
Egyedi megbeszélés alapján elkészítjük az ajánlatot, kérem hívjon vagy írjon e-mailt.

Kapcsolat - Ajánlatkérés

Van kérdésed? Írd meg nekünk! 
Vagy kérj ajánlatot, ha már tudod, mit szeretnél!
Kapcsolati űrlap (#1)

+36 30 308 8288

Elérhető: 9:00 – 19:00
© Birta Photo 2020-2024 - profi üzleti fotózás, portréfotózás, ingatlan fotózás, lakásfotózás, épületfotózás, tárgyfotózás, ételfotózás
cameradiamondcross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram