Portré fotózás

portréfotózás, glamour fotózás, portfólió fotózás
AJánlatot kérek!

Céges vagy egyedi, önéletrajzhoz vagy már régen készült rólad portré? Ha szeretnél  portré fotókat, akkor itt az alkalom. Studióban és kültéren készítjük a portré sorozatokat különböző hátterekkel. Stílusos magazin jellegű világítást alkalmazunk, hogy egyedi és stílusos legyen a fotó.

Felszabadult, kötetlen

Bizalom

Stílus

portré fotózás galéria

glamour

Saját ruháidat hozd el magaddal: a kedvencedet, ami legjobban áll, spagetti pántosat vagy pánt nélkülit, fehéret, feketét, színeset… Néhány kiegészítővel: sálak, kalap, fülbevaló, nyaklánc. Mi biztosítjuk hogy a benned lévő nő megmutassa szépségét. A fotózás élmény lesz, felszabadult hangulatban profi szakemberekkel.

üzleti portré

Portré képek irodai, üzleti környezetben.

stúdió portré

Stúdió környezetben, profi világítással, különböző hátterekkel készítünk fotókat.

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

ELKAPOTT PILLANAT

ORSZÁGBAN FOTÓZÁS

„Azóta is csak Titeket ajánlunk!"

„Nagyon jó volt együtt dolgozni Veletek, igazán profi csapat vagytok. Mind a fotózás, mind pedig a képek épp olyan gyönyörűek lettek, mint ahogy elképzeltük! Az esküvői album pedig minden várakozást felülmúlt, és maradandó, álomszép élményként örökítette meg ezt a számunkra oly fontos napot! Köszönjük! Azóta is csak Titeket ajánlunk a barátoknak és ismerősöknek!”

Dalma & Gábor, 2016

„Nagyon rugalmasak vagytok, hozzáértőek, és profi módon kezelitek a váratlan helyzeteket!"

„A képek nagyon barátságosak, és kifejezőek, annak ellenére, hogy kihívással teli alanyok voltunk / vagyunk. Nagyon rugalmasak vagytok, hozzáértőek, és profi módon kezelitek a váratlan helyzeteket, legyen az bármi, és mindenből a lehető legjobbat hozzátok ki. Köszönjük! ”

Orsi & Zoli, 2016

„Endi, ez gyönyörű!"

„Annyira visszaadja pillanatokat, újraéltem tőle a napunkat. És az az érzésem, hogy ilyen szép képeket még senkinek sem sikerült készíteni rólunk. Barniról is olyan vagányak a képek! Nagyon köszönjük!! Szerintem hamar megkaptuk, úgyhogy gyors voltál. Persze már nagyon vártuk, s nem csak mi!
Sok szeretettel gondolunk rátok!”

Zsófi & Barni, 2018

„Kényelmesen, és flottul ment a fotózás"

„Jól sikerültek a képek, és az együttműködés is kényelmesen és flottul ment.
Köszönjük szépen még egyszer.”

Kinga & Sebastian, 2016

„Nagyon-nagyon elégedettek vagyunk!"

„Köszönjük szépen a munkádat még egyszer. Nagyon-nagyon elégedettek vagyunk. Szuperek a képek, és mindenki másnak is nagyon tetszik! Kortól, nemtől, vallási hovatartozástól függetlenül. További sok sikert kívánunk, és azt, hogy örömödet leld ebben a szakmában továbbra is.
Minden jót!”

Juli & Csongor, 2016

Birta Endre

Birta Endre

fotográfus

“15+ éve dolgozom a fotográfia területen. Számomra a portrék, illusztrációk, egyedi kreatív kérések megvalósítása jelent kihívást. Magazinoknak, weboldalaknak készítek különböző típusú fotókat. Ha időm engedi akkor kiállítást szervezek, a legutóbbi a kapcsoltok c. fotókiállítás volt, ahol 2 táncos mozgásvilágán keresztül lett bemutatva az emberi kapcsolatok jelentősége.”

portré fotózás árak

Ajánlatot kérek PORTRÉ fotózásra!

Adatvédelmi tájékoztató

Ajánlat küldés engedélyezése

4 + 15 =