Portré fotózás

portréfotózás, glamour fotózás, portfólió fotózás
AJánlatot kérek!

Céges vagy egyedi portré?  Önéletrajzhoz vagy üzleti céllal vagy egyszerűen régen készült rólad portré? Ha szeretnél  portré fotókat, akkor itt az alkalom a fotózásra. Studióban és kültéren készítjük a portré sorozatokat különböző hátterekkel. Stílusos magazin jellegű világítást alkalmazunk, hogy egyedi és stílusos legyen a megjelenés.

Felszabadult, kötetlen

Bizalom

Stílus

portré fotózás galéria

glamour

Saját ruháidat hozd el magaddal: a kedvencedet, ami legjobban áll, spagetti pántosat vagy pánt nélkülit, fehéret, feketét, színeset… Néhány kiegészítővel: sálak, kalap, fülbevaló, nyaklánc. Mi biztosítjuk hogy a benned lévő nő megmutassa szépségét. A fotózás élmény lesz, felszabadult hangulatban profi szakemberekkel.

üzleti portré

Portré képek irodai, üzleti környezetben.

stúdió portré

Stúdió környezetben, profi világítással, különböző hátterekkel készítünk fotókat.

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

ELKAPOTT PILLANAT

ORSZÁGBAN FOTÓZÁS

Birta Endre

Birta Endre

fotográfus

“15+ éve dolgozom a fotográfia területen. Számomra a portrék, illusztrációk, egyedi kreatív kérések megvalósítása jelent kihívást. Magazinoknak, weboldalaknak készítek különböző típusú fotókat. Ha időm engedi akkor kiállítást szervezek, a legutóbbi a kapcsoltok c. fotókiállítás volt, ahol 2 táncos mozgásvilágán keresztül lett bemutatva az emberi kapcsolatok jelentősége.”

portré fotózás árak

Ajánlatot kérek PORTRÉ fotózásra!

Adatvédelmi tájékoztató

Ajánlat küldés engedélyezése

6 + 7 =