Rendezvényfotózás

Esemény, rendezvény fotózása Budapesten és országszerte.
Legyen szó bármilyen jellegű rendezvényről: sajtótájékoztató, céges training, céges party, workshop, sport, fesztivál. Ahhoz, hogy jó képek készüljenek, érdemes profi fotóst megbízni, akinek van tapasztalata.

Rendezvényfotózás referenciák

Rendezvényfotózás előnyei

Megjelenés közösségi médiában

PR és marketing tevékenységhez kiemelkedő szerepe van a profi fotónak.

Sokoldalú felhasználás

A képeket közösségi médiában, facebookon, instragramon, weboldalon lehet használni.

Növekedés

A jó rendezvényfotó segíti a termék, szolgáltatás, tevékenység népszerűsítését.
Eddigi munkáink

Rendezvényfotózás képek

Rendezvényfotózás vélemények

 • Endrét régóta ismerem, így nem volt kérdés, hogy egy 80 fős, 2 órás esemény fotózását az ő profizmusára bízom. Nagyon elégedett voltam a munkájával, rugalmas, precíz és a kész anyagot nagyon rövid időn belül megkaptam. A fotók azt a hatást keltik, amire számítottam, számos platformon fel tudom használni. Endre munkásságára a jövőben is számítok és bátran tudom ajánlani.
  Kertész Andás
  Vezetői- és business coach
  kommunikációs tréner
 • Birta Endrével több interjú kapcsán dolgoztam együtt, kiválóan hangolódik rá mind a személyre, mind a témára. Képei dinamikusan tükrözik a mondanivalót és az eseményt egyaránt!
  Skonda Mária
  Mérnök-közgazdász, üzleti mentor, szakíró
 • Egy hirtelen jött ötlet-esemény fotózására (oklevél-átadás) kértük fel Birta Endrét, az utolsó utáni pillanatban. Endre a rövid határidő ellenére nagyon készséges volt, és az ad hoc ötleteink megvalósításában is rendkívül rugalmasan szolgált ki Minket. Fantasztikusan bánt a képek alanyaival, kifogástalan stílusban, barátságosan instruálta mindenkit, hogy remek csoportképek születhessenek. A képek stílusosak lettek: büszkén posztoltuk őket fórumainkon.
  Lakatos Zsófia
  Magyar PR Szövetség elnöke
 • Endrét többször is megkértem, hogy örökítse meg a céges rendezvényeket, mint családi nap, céges kirándulás, team building jellegű teljes dolgozói rendezvények. A kollégák minden alkalommal nagyon várták az élmények újra megélését a fotók megosztása által. És mindig sikerült mosolyt csalni az arcokra, és kávé mellett mindig megindult az élmények azonnali felelevenítése. Endrének mindig sikerült megragadnia a pillanatot, visszaadni a hangulatot. Mindig öröm volt látni a kollégák reakcióit a fotók láttán, és ez a legjobb visszajelzés számomra, megrendelőnek a munkája minőségét illetően.
  Kiss Éva
  PR vezető
 • Endrével nagyon pozitív élmény a közös munka. Nyugodt és támogató, valamint szakmailag is tökéletesen látja a helyzeteket. Céges belsős rendezvényeken és privátban is jártam nála fotózáson, a képekkel maximálisan elégedett vagyok. Jó szívvel ajánlom bárkinek, aki kisebb-nagyobb eseményeket szeretne élethűen megörökíteni akár vállalati, akár magán oldalon.
  Maruzsi Ágnes
  HR Generalist

Rendezvényfotózás

Gyakran ismételt kérdések

Maradt még kérdése? 
Kérdezzen bátran!

Mik azok a pillanatok, fotók, amelyet érdemes megörökíteni egy rendezvényen?

Rendezvénytől függően változik. Egy céges rendezvényen fontos az előadó, aki beszél, az emberek hangulata, a díjátadás, a helyszín, a közös csoportképek. Ha például rendezvényen belül egy előadás van, akkor az előadókról készült képek, a nézőkről készült fotók vagy egy csapatépítő tréningen pedig a különböző feladatok elvégzése közben készült képek a cégben dolgozó kollégákról.

Mettől meddig tart egy rendezvényfotózás?

Amikor a megbízás megérkezett, onnantól az előkészítési folyamatok megkezdődnek. A rendezvényfotózás részleteit a koordinátorral, rendezvényszervezővel átbeszélem. Ha készül forgatókönyv, az alapján felkészülök, milyen időpontokban milyen események történnek a rendezvényen.

Hol és milyen árban vállalsz esemény fotózást?

Alapvetően Budapest és vonzáskörében. Vállalok az ország minden pontján, és külföldön is esemény fotózást.

Birta Endre, rendezvényfotós

“15+ éve dolgozom a fotográfia területen. Magazinoknak, cégeknek, weboldalaknak készítek különböző típusú fotókat. Abban tudok segíteni, hogy olyan rendezvényfotókat készítek amik kiemelkedőek és segítik üzleti sikerét. A képeket nyomtatott kiadványban, weboldalon, közösségi médiában facebook-on, instagram-on lehet használni."
Kívánok profi megjelenést!
Birta Endre

Rendezvényfotózás árak

Esemény fotózás, rendezvény fotózás, céges fotózás

Általános feltételek esetén a rendezvényfotózás ajánlatunk

- Rendelkezésre állás: 2 óra
- Helyszín: Budapest
- Események, pillanatok, helyszín, csoportképek fotózása
- Igényes online galéria, ami megosztható (jelszóval védett)
- Webre optimaléizált képek
- Nyomdai minőségben használható képek
- Nagyfelbontású képek letöltési link
- rövid határidő
- kiszállási díj, ami tartalmazza a Budapest és vonzáskörzetében való utazást

ár: 50 000 Ft (bruttó ár, AAM)

Plusz óradíj: 15 000 Ft/óra
Kiszállási díj Budapesten kívül: 120 Ft/km

További ajánlat kéréshez kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy írásban!

Kapcsolat - Ajánlatkérés

Van kérdésed? Írd meg nekünk! 
Vagy kérj ajánlatot, ha már tudod, mit szeretnél!
Kapcsolati űrlap (#1)

+36 30 308 8288

Elérhető: 9:00 – 19:00

info kukac birtafoto.hu
© Birta Photo 2020-2024 - profi üzleti fotózás, portréfotózás, ingatlan fotózás, lakásfotózás, épületfotózás, tárgyfotózás, ételfotózás
cameradiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram